Přeskočit na obsah

Letní Ambroziáda u moře 2023- 1. – 2. den (8. turnus)

Dobrý den a ahoj všem,

rádi bychom vás informovali o prvních dnech. První den proběhl hladce – po příjezdu jsme se všichni ubytovali a hned vyrazili k moři. Bylo nádherné vidět, jak si děti užívaly sluneční paprsky a příjemnou atmosféru pláže.

Také jsme měli možnost shlédnout skvělá vystoupení dětí z předchozího turnusu. Večer jsme strávili seznamováním, kde se děti blíže poznaly a navázaly nová přátelství. Následovala večerka.

Dnešní program byl plný vzrušujících aktivit. Dopoledne jsme se koupali v bazénu, kde děti plně využily možnosti si užít vodu a zábavu. Poté jsme se pustili do prvních uměleckých projektů, kde se děti projevily svou kreativitou a nadšením. Odpoledne jsme se vydali znovu k moři.

Náš den pokračoval etapovou hrou, která dětem přinesla nejen zábavu, ale také možnost spolupráce a týmové práce. Kromě toho jsme měli tu čest ochutnat vynikající jídlo. Na oběd jsme si pochutnali na klasickém vepřo knedlo zelo, a na večeři jsme si dopřáli špagety carbonara.

Večer jsme věnovali tvůrčímu úkolu, kdy jsme se rozdělili do skupin a pracovali na klipech pro večerní program inspirovaný oblíbenou televizní show “Tvoje tvář má známý hlas”. Děti se do práce pustily s vervou a těšíme se na to, co pro nás připraví.

S pozdravem,

Tým 8. turnusu